Επαναλειτουργεί η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Ερυθρών

17/12/2018
Επαναλειτουργεί η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Ερυθρών

Επαναλειτουργεί , ήδη, η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη Ερυθρών μετα από χρόνια αδράνειας.

Μετα από επίπονες και επίμονες προσπάθειες της Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας – Ερυθρών Γιάννας Κριεκούκη η βιβλιοθήκη άνοιξε τις πόρτες της ξανά στο κοινό των μαθητών των Ερυθρών στο Δημοτικό Κατάστημα Ερυθρών όπου και στεγάζεται.

Κύριος σκοπός της λειτουργίας της είναι να εξυπηρετήσει τις πληροφοριακές ανάγκες των χρηστών της, να αποτελέσει πολιτιστικό και πνευματικό χώρο για τα παιδιά και τους μαθητές των Ερυθρών μέσα από υπηρεσίες και πηγές πληροφόρησης που παρέχει, αφού  σύντομα θα λειτουργήσει και ολοκληρωμένο δίκτυο υπολογιστών.

Η Δημοτική Παιδική Βιβλιοθήκη έχει ανανεώσει και εμπλουτίσει τα βιβλία και τις συλλογές της με νέες εκδόσεις και σύντομα αναμένεται και η παραλαβή ακόμη περισσότερων κατόπιν συνεννοήσεων που έχουν γίνει με διάφορους εκδοτικούς οίκους.

Τα παιδιά μπορούν να χαλαρώσουν στον όμορφο χώρο της βιβλιοθήκης διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική , συζητώντας με τους φίλους τους, ή αναζητώντας πληροφορίες στο διαδίκτυο .Το προσωπικό της βιβλιοθήκης είναι πάντα πρόθυμο και εξυπηρετικό, δίνοντας πληροφορίες και συμβουλές ώστε να βρίσκουν τα παιδιά αυτά που αναζητούν.