Η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη στην συνεστίαση των φίλων του Ιερού Ναού του Αγίου Εφραίμ

07/11/2018

Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνεστίαση των φίλων του Ιερού Ναού του Αγίου Εφραίμ στις Ερυθρές.

Η κ. Πολυξένη Γκιόκα, με την άρτια οργάνωση, της πρόσφερε στους φίλους του Ιερού Ναού λίγες ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης.

Στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε θερμά την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών Γιάννα Κριεκούκη για την προσφορά της και τα έργα που έχουν γίνει στον ναό. Η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη, με τη σειρά της ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους και τόνισε ότι θεωρεί χρέος της την συμβολή της στην υποστήριξη του έργου που επιτελεί ο Ιερού Ναού του Αγίου Εφραίμ στις Ερυθρές.

Εκτός από τη Δήμαρχο στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγγελική Παπακωνσταντίνου και Περικλής Ρόκας, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Στάθη Ερασμία, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠΜΕ Νερούτσου Αλεξία, οι Πρόεδροι της Α/μιας και Β/μιας Σχολικής Επιτροπής Παπακωσταντής Μελέτης και Δούκας Τάσος, οι Ειδικοί Σύμβουλοι της Δημάρχου Κώστας Πλούμπης και Μπότση Δώρα και ο π. Διευθυντής του Θριασίου Λιώσης Άγγελος.