Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Βιλίων

05/12/2018
Τα εγκαίνια  του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Βιλίων

Έγιναν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Βιλίων με την παρουσία εκπροσώπων του κ. Αθανασίου Μαρτίνου, της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας του Συλλόγου των Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και πλήθους γονέων και μαθητών.

Όλοι οι παριστάμενοι ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του κ. Αθανασίου Μαρτίνου κ. Βασιλόπουλο και κ. Φαναρτζή για τη σημαντική προσφορά του στην ανακαίνιση του ιστορικού κτηρίου του Δημοτικού.

Η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη δια των εκπροσώπων της ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μαρτίνο για την προσφορά του γενικά στον Δήμο μας, στην Μάνδρα, τα Βίλια και τις Ερυθρές και για τις άριστες σχέσεις συνεργασίας που υπάρχουν ανάμεσα στην ίδια και τον κ. Α. Μαρτίνο.

Τονίστηκε επίσης η καλή συνεργασία μεταξύ της Α/μιας Σχολικής Επιτροπής και της Διεύθυνσης του Σχολείου καθώς και οι παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά για την καλύτερη λειτουργία του Σχολείου.

Τονίστηκε, επίσης, ότι η Δημοτική Αρχή τηρώντας τις υποσχέσεις της έκανε πραγματικότητα την λειτουργία του ΚΔΑΠ Βιλίων (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών) και τις ταχύτατες ενέργειες που γίνονται για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού – Παιδικού Σταθμού στα Βίλια.

Την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Παπακωνσταντίνου Αγγελική, Δράκος Σπύρος, Ο Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Παπακωνσταντή Μελέτης και ο Ειδικός Σύμβουλος της Δημάρχου Κώστας Πλούμπης.