...ήρθαν τα Χριστούγεννα...στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μάνδρας... Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες Τετάρτες μέσα σε ένα ζεστό, εορταστικό και με πολύ ταλέντο από τους μικρούς μας φίλους...

10/12/2015  217
...ήρθαν τα Χριστούγεννα...στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μάνδρας... Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες Τετάρτες μέσα σε ένα ζεστό, εορταστικό και με πολύ ταλέντο από τους μικρούς μας φίλους...

Για άλλη μία χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μάνδρας διοργανώνει τις καθιερωμένες πιά και γνώριμες σε μικρούς και μεγάλους, Χριστουγεννιάτικες Τετάρτες. Το γιορτινό κλίμα κατακλύζει τους χώρους της βιβλιοθήκης, η φαντασία και το ταλέντο των παιδιών ξεχειλίζει και το Πνεύμα των Χριστουγέννων βρίσκεται πάντα παρόν.

Αυτή την Τετάρτη γύρο στις 5.30 άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι μικροι μας φίλοι , πιστοί και φαναντικοί υποστηρικτές των παιδικών εκδηλώσεων τις βιβλιοθήκης.

Το απόγευμα ξεκίνησε με μία «μυστηριώδης αναζήτηση»... Διαβάζοντας το γνωστό παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου " Που πήγαν τα Χριστούγεννα?". ..αναρωτηθήκαμε και αρχίσαμε την σπουδαία αποστολή να βρούμε τα Χριστούγεννα... τελικά τα βρήκαμε ...μετά από πολύ περιπλάνηση και αφού ταξιδέψαμε ...περπατήσαμε...ψάξαμε...φωνάξαμε.
Στη συνέχεια και αφού βεβαιωθήκαμε ότι θα γιορτάσουμε κανονικά και φέτος, στολίσαμε τους αληθινούς σάκους του Αι Βασίλη με υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια που φτιάξανε μόνα τους τα παιδιά.
Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να γράψουμε γράμμα στον αγαπημένο μας Άι Βασίλη και να γεμίσουμε τους σάκους με αυτά:

Aς σας διαβάσουμε μερικά από αυτά:

"Αγαπητέ Άγιε Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα θέλω να μου φέρεις αν ήμουν καλό παιδί ένα επιτραπέζιο σκάκι για να περνάει η ώρα μου"
Νικόλας

"Αγαπητέ Άη Βασίλη θέλω να μου φέρεις το σώσε τα αυγά."
Κατερίνα

"Άγιε μου Βασίλη θέλω ένα πακέτο αυτοκίνητα"
Αριάδνη

"Αϊ Βασίλη είμαι η Κωνσταντίνα και θέλω να μου φέρεις μια παγωτομηχανή"

"Άη Βασίλη σε παρακαλώ φέρε μου το τικ τα μπουμ"

Ραντεβού την άλλη Τετάρτη στις 5:30.