Συζήτηση με τους κατοίκους των Βιλίων και της Οινόης για τους δασικούς χάρτες

11/11/2016  219
Συζήτηση με τους κατοίκους των Βιλίων και της Οινόης για τους δασικούς χάρτες

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών,κατοίκων ,οικιστών και εκπροσώπων Εξωραιστικών Συλλόγων έγινε η συζήτηση-ενημέρωση σχετικά με την εκπόνηση Δασικής Μελέτης εξαίρεσης από τους δασικούς χάρτες Οικισμών του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας στο Δημοτικό κατάστημα Βιλίων.
Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη με στόχο την ενημέρωση των δημοτών,κατοίκων και οικιστών των Βιλίων και της Οινόης σχετικά με την ψήφιση του πρόσφατου νόμου 4389 και τα νέα δεδομένα που απασχολούν τους οικισμούς σε ότι αφορά τους Δασικούς χάρτες.
Στην συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής της Οινόης,της Μάριζας,της Λεύκας,των Βιλίων του Πόρτο Γερμενού ,της Ψάθας και του Αλεποχωρίου.

Η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη τόνισε πως ο ΄΄Δήμος ανέλαβε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία για να βοηθήσει τους Δημότες του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν σχετικά με τους δασικούς χάρτες. Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη η Αντιδήμαρχος Αγγελική Παπακωνσταντίνου και οι Πρόεδροι της Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Παπακωνσταντής Μελέτιος και Δούκας Αναστάσιος.