ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ως «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021»

11/11/2016  204
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ως «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ 2021»

Όλοι μας νιώσαμε ιδιαίτερη συγκίνηση, χαρά και περηφάνια με την επιλογή της Ελευσίνας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021».
Θέλω να εκφράσω ολόψυχα τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο στο Δήμαρχο, κ. Γιώργο Τσουκαλά, όσο και σε όλους εκείνους που πίστεψαν και αγωνίστηκαν για αυτό το όνειρο και την υλοποίησή του. Είμαι βέβαιη ότι η Ελευσίνα, μέσα από αυτόν τον πολιτιστικό θεσμό, θα αποτελέσει ένα αξιοθαύμαστο πρότυπο και θα αναδείξει το τόπο μας, την ιστορία του αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει.
Η επιλογή της Ελευσίνας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021» αποτέλεσε μία αξιοκρατική και δίκαιη επιλογή καθώς η πλούσια ιστορική κληρονομιά από τη μία και το συνεχώς αναπτυσσόμενο και σύγχρονο παρόν της δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάδειξη μας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Πόλης.
Από την πλευρά του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όπως έχουμε δηλώσει άλλωστε εξ αρχής, υποστηρίζοντας ένθερμα την υποψηφιότητα της Ελευσίνας, δηλώνουμε για ακόμη μία φορά όχι μόνο την αμέριστη υποστήριξή μας αλλά δεσμευόμαστε να θέσουμε τις δυνάμεις μας προς την ολοκλήρωση αυτού του σύγχρονου οράματος για την περιοχή μας.
Για άλλη μία φορά, εκ μέρους όλων των πολιτών, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στο Δήμαρχο, Γιώργο Τσουκαλά και σε όλα τα στελέχη αλλά και απλούς δημότες που πέτυχαν ένα υψηλό στόχο.

Η Δήμαρχος
Γιάννα Κριεκούκη