Με μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη και διαδραστική κωμωδία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις στα πλαίσια των Λαμπετείων 2017

11/08/2017  648
Με μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη και διαδραστική κωμωδία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις στα πλαίσια των Λαμπετείων 2017

H ιδιαίτερα επιτυχημένη  παράσταση των Γιώργου   Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, «Σ’αγαπάω, αλλά…», που έχει παιχτεί με τεράστια επιτυχία  ήρθε το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία των Βιλίων.

Οι δημοφιλείς και ταλαντούχοι πρωταγωνιστές, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου και Δανάη Αγγελάτου σκόρπισαν άφθονο γέλιο στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε ακόμη μία επιτυχημένη βραδιά των Λαμπετείων. Μια κωμωδία με θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ’ επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή νεοελληνική πραγματικότητα της κρίσης, με έντονη δράση, χιούμορ και πολλές ανατροπές πρόσφερε στιγμές διασκέδασης σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, η Πρόεδρος του ΔΣ, Ερασμία Στάθη – Οικονόμου, η Αντιδήμαρχος, Γιάννα Αδάμ, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, Αλεξία Νερούτσου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Δρίκος, Θανάσης Τώρος, Γιώργος Κανάκης, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και πολλοί δημότες και επισκέπτες.