Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις κάτω από το φως της Πανσελήνου πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των Λαμπετείων 2017

09/08/2017  619
Δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις κάτω από το φως της Πανσελήνου πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των Λαμπετείων 2017

Με δύο διαφορετικές εκδηλώσεις και πλήθος κόσμου υποδέχθηκαν το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι τα Βίλια.

Μία ξεχωριστή βραδιά οργανώθηκε από το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΛΑΜΠΕΤΕΙΑ 2017 τη Δευτέρα 7 Αυγούστου. Η βραδιά ξεκίνησε με έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ο τόπος μου» στην οποία φιλοξενήθηκαν οι εκπληκτικές φωτογραφίες του Βαγγέλη Πίκουλα. Ο φωτογράφος με την ευαίσθητη ματιά του κατάφερε να συγκινήσει καθώς ανέσυρε μνήμες από την καθημερινή ζωή του τόπου του.

Στη συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με την εξαιρετική μελωδική παράσταση της Τάνιας Τρύπη, η οποία συνοδευόμενη από τον πιανίστα Σωτήρη Σινάνη και στο φώς της Πανσελήνου ταξίδεψαν τους προσκεκλημένους στο κόσμο της μουσικής με ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους που ανταποκρίθηκαν με τόσο θέρμη στην πρόσκληση του Δήμου ενώ τόνισε : «Ο τόπος μας αξίζει τέτοιες ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για το λόγο αυτό πάντα θα προσπαθούμε να διοργανώνουμε και να προσφέρουμε ότι καλύτερο για τους πολίτες και τους επισκέπτες μας».

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος, κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θανάσης Τώρος, Σπύρος Δρίκος και Γιώργος Κανάκης, οι Πρόεδροι του Τοπικού Συμβουλίου Βιλίων, κ. Γιώργος Γκιόκας και Ερυθρών κ. Κώστας Οικονόμου, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.