Την αισιοδοξία της για μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά εξέφρασε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη. Έτοιμες οι σχολικές μονάδες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων υποδέχθηκαν τους μαθητές.

12/09/2017  718
Την αισιοδοξία της για μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά  εξέφρασε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη. Έτοιμες οι σχολικές μονάδες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων  υποδέχθηκαν τους μαθητές.

Πλημμύρησαν τα προαύλια όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας από μαθητές. Οι παλιοί φίλοι ξανασυναντήθηκαν, οι νέοι μαθητές και δάσκαλοι συστήθηκαν και όπως είναι φυσικό την παράσταση έκλεψαν τα «πρωτάκια» που άλλοτε αμήχανα, άλλοτε χαρούμενα «στήθηκαν» στη σειρά της Α Δημοτικού κάτω από τα περήφανα βλέμματα των γονιών.

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε ομαλά σε όλα τα σχολεία και όλοι οι διευθυντές και οι δάσκαλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία ενδεχομένως παρουσιαστεί. Την ίδια προσπάθεια και με κάθε μέσο κάνει και ο Δήμος ώστε να σταθεί δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς και να διασφαλίσει την καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία όλων των σχολείων.

Η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη εξέφρασε την βαθιά πίστη της ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά χάρη στην εμπειρία των εκπαιδευτικών και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των Σχολικών Επιτροπών, οι Πρόεδροι των οποίων, κ.κ. Μελέτης  Παπακωνσταντής και Τάσος Δούκας βρίσκονται συνεχώς δίπλα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επίσης ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική δουλειά, με κέφι, δίψα για γνώση και καλή πρόοδο.

Οι Διευθυντές των Σχολείων ευχαρίστησαν από την πλευρά τους τον Δήμο για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών του και ζήτησαν να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο η συνεργασία τους και αυτήν την χρονιά.