Δυναμικό παρόν στο Ζάππειο έδωσε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας στον αγώνα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

03/10/2017  593
Δυναμικό παρόν στο Ζάππειο έδωσε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας  στον αγώνα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Στον αγώνα Greece Race for the Cure® του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» που αποτελεί πλέον θεσμό σε παγκόσμιο επίπεδο συμμετείχε ο Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας το πρωί της Κυριακής 1η Οκτωβρίου 2017. 

Δεκάδες γυναίκες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου έδωσαν δυναμικό παρόν στο Ζάππειο, όπου ήταν η αφετηρία των αγώνων και συμμετείχαν στα 2 χιλιόμετρα περιπάτου στηρίζοντας το σημαντικό έργο του Συλλόγου στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Με πρωτοβουλία του Δήμου οργανώθηκε και συγκεντρώθηκε μια μεγάλη παρέα, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιάννας Αδάμ και Αγγελικής Παπακωνσταντίνου, η οποία βρέθηκε στην μεγάλη γιορτή του Άλματος Ζωής. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και οι γυναίκες από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας δημιούργησαν, με συγκίνηση και δυναμισμό, τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα. Άλλωστε ο Δήμος που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί και εξακολουθεί να συνεργάζεται με το «Άλμα Ζωής», συνδιοργανώνοντας ενημερωτικές εκδηλώσεις για όλες τις γυναίκες, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.