Ανακοίνωση - Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας σέβεται τους δωρητές και διαθέτει με πρόγραμμα και σχεδιασμό κάθε προσφορά και δωρεά.

05/12/2017  2009
Ανακοίνωση - Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας σέβεται τους δωρητές και διαθέτει με πρόγραμμα και σχεδιασμό κάθε προσφορά και δωρεά.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας ενημερώνει όλους τους δωρητές, ιδιώτες και φορείς, οι οποίοι έχουν παραχωρήσει ρούχα για τους πλημμυροπαθείς πως ο Δήμος μας με τους υπαλλήλους και σε συνεργασία με εθελοντές προχωρούν στην αποθήκευση, διαλογή και μοίρασμα των ρούχων αυτών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. 

Παρά τους περιορισμένους χώρους αποθήκευσης καταφέραμε να οργανώσουμε ένα δίκτυο διαλογής και διανομής ρούχων το οποίο πλέον απευθύνεται και εξυπηρετεί όλη την έκταση της πόλης.

Εντούτοις παρατηρείται το φαινόμενο σε πολλά σημεία της πόλης να βρίσκονται διασκορπισμένα ρούχα τα οποία ποτέ δεν φθάνουν σε κανένα παραλήπτη. Ως Δήμος δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοιου είδους φαινόμενα. Για παράδειγμα τα ρούχα που βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης δεν ανήκουν και δεν περιήλθαν στις υπηρεσίες του Δήμου και ουδέποτε λάβαμε γνώση για αυτά.

Θεωρούμε ότι άκριτα, ατεκμηρίωτα και διφορούμενα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποκρύπτουν κακές προθέσεις και απόπειρες εντυπωσιασμού δεν βοηθούν στην προσπάθεια του τόπου μας να ορθοποδήσει ξανά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση