Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος, κ.κ. Κωνσταντίνου εορτάστηκε με λαμπρότητα και κατάνυξη η ημέρα του Αγίου Νεκταρίου στην Συνοικία Παπακώστα.

13/11/2017  745
Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος,  κ.κ. Κωνσταντίνου εορτάστηκε με λαμπρότητα και κατάνυξη  η ημέρα του Αγίου Νεκταρίου στην Συνοικία Παπακώστα.

Πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή προσήλθε με κατάνυξη στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και Αγίου Νεκταρίου (Παναγίτσα) στη Συνοικία Παπακώστα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Φέτος τον εορτασμό λάμπρυνε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ Κωνσταντίνος.

Στον εορτασμό παραβρέθηκε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, κ. Ιωάννα Κριεκούκη, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών α/θμιας, κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και β/θμιας, κ. Αναστάσιος Δούκας, ο Πρόεδρο του ΤΣ Μάνδρας, κ. Νίκος Παχής, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Συνοικίας Παπακώστα ‘Ο Άγιος Γεώργιος», κ. Στυλιανός Κούρος, Πρόεδροι άλλων Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου που με ευλάβεια παρακολούθησαν τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό και στη συνέχεια ακολούθησαν την λιτανεία της Ιερής Εικόνας.