Με ένα παραδοσιακό ξεφάντωμα γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Μάνδρας-Ειδυλλίας την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο ξέρουν να διασκεδάζουν αλλά και να ζουν

03/10/2017  1000
Με ένα παραδοσιακό ξεφάντωμα γιόρτασαν  τα μέλη των ΚΑΠΗ Μάνδρας-Ειδυλλίας  την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, αποδεικνύοντας ότι  όχι μόνο ξέρουν να διασκεδάζουν αλλά και να ζουν

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας και το ΔΟΚΑΠ διοργάνωσαν μία εξαιρετική εκδήλωση, το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017,  στην οποία συμμετείχαν δεκάδες μέλη όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία καθώς το κέφι, ο χορός και ο ενθουσιασμός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλοι οι προσκεκλημένοι, που δεν ήταν μόνο μέλη του ΚΑΠΗ, διασκέδασαν και χόρεψαν με τη ζωντανή μουσική της Τηνιακής Κομπανίας και του ταλαντούχου τραγουδιστή-χορευτή-διασκεδαστή Χρήστο Φιοράντη που ήρθαν, κατόπιν πρόσκλησης από την Τήνο μόνο για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους τόνισε την συνεισφορά των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας οι οποίοι εξακολουθούν να προσφέρουν όχι μόνο στο τόπο αλλά στον καθένα προσωπικά με την πείρα, την σύνεση και την αισιοδοξία τους.

Επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.. Γιάννα Αδάμ και Αγγελική Παπακωνσταντίνου, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ κ. Αλεξία Νερούτσου, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Β/θμιας κ. Τάσος Δούκας και Α/θμιας κ. Μελέτης Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ερυθρών κ. Κώστας Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Τώρος και πάρα πολλοί σύλλογοι από όλη την επικράτεια του Δήμου.