Τα συνεργεία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στην ΠΕΟΑΘ. Δουλεύουν εντατικά για τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό της πολυσύχναστης Παλαιάς Εθνικής Οδού.

01/11/2017  1062
Τα συνεργεία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στην ΠΕΟΑΘ.  Δουλεύουν εντατικά για τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό της  πολυσύχναστης Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Μετά τις εκτεταμένες επεμβάσεις καθαριότητας και αποκατάστασης στη Βιομηχανική Ζώνη της Μάνδρας, οι οποίες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας ξεκίνησαν και συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τον καθαρισμό κατά μήκος της ΠΕΟΑΘ.

Ένας δρόμος, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά χιλιάδες αυτοκίνητα, φορτηγά και επιβατικά και ο οποίος, εξαιτίας της αδιαφορίας της Περιφέρειας, παρουσιάζει την εικόνα της εγκατάλειψης και της παρακμής. Η επιβάρυνση της συγκεκριμένης οδού τόσο από την χρήση όσο και από την έλλειψη οποιασδήποτε μορφής φροντίδας και καθαριότητας από τους αρμόδιους φορείς εξανάγκασε τις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας να επέμβουν. Στόχος του Δήμου είναι να αποκαταστήσει την εικόνα και να καθαρίσει την Εθνική Οδό που διέρχεται των εισόδων της πόλης της Μάνδρας.