Εκδήλωση αφιερωμένη στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Λαμπετείων 2017

10/08/2017  814
Εκδήλωση αφιερωμένη στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Λαμπετείων 2017

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα για το ταλέντο και το μεράκι τους έδωσε η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη.

Αφιερωμένη στην εθνική μας παράδοση ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία των Βιλίων.

Την τιμητική τους είχαν οι παραδοσιακοί χοροί και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που αποδεικνύει την αγάπη του για την ελληνική παράδοση.

Τα συγκροτήματα που συμμετείχαν με τους εξαιρετικούς χορευτές, το κέφι και το ταλέντο τους μας ταξίδεψαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας  προκαλώντας συγκίνηση και περηφάνια για τον πλούτο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων, που με την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων, ταξίδεψαν και ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους ήταν το ο Σύλλογος Ποντίων και Φίλων Μάνδρας «Οι Διόσκουροι», ο Όμιλος Κριεκουκιωτών Φίλων του Ελάτου - ΟΚΦΕ, ο Χορευτικός Σύλλογος Ερυθρών «Το Κριεκούκι» και ο Εκπολιτιστικός, Λαογραφικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Βιλίων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης και αφού η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, τους συναιχάρη για την δουλειά τους, τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στην πρόσκληση του Δήμου, την άριστη συνεργασία  και από κοινού έδωσαν την υπόσχεση για μία παρόμοια διοργάνωση στο μέλλον.

Στη συνέχεια η κ. Κριεκούκη συνεχάρη για την άψογη διοργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων τόσο την Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου που έχει την γενική ευθύνη και επίβλεψη όλου του προγραμματισμού και της πραγματοποίησης των ΛΑΜΠΕΤΕΙΩΝ καθώς και την Αντιδήμαρχο, κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου για την άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη των εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, κ. Γιάννα Κριεκούκη, οι Αντιδήμαρχοι Μάνδρας – Ειδυλλίας κ.κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου και Περικλής Ρόκας,  η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μελέτης Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος του Τ.Σ.  Βιλίων, κ. Γιώργος Γκιόκας, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μάνδρας, κ. Νικόλαος Παχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Θανάσης Τώρος και Σπύρος Δρίκος και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.