Μια απάντηση για τον θόρυβο που δημιουργούν κάποιοι για το ΜΕΛΕΤΆΝΙ με σκοπό να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους ή καλύτερα την ανυπαρξία τους.

02/08/2017  2148
Μια απάντηση για τον θόρυβο που δημιουργούν κάποιοι για το ΜΕΛΕΤΆΝΙ με σκοπό να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους ή καλύτερα την ανυπαρξία τους.

Ας μην βιάζονται οι όψιμοι δήθεν υπερασπιστές των συμφερόντων του Δήμου μας, ντόπιοι και γείτονες, να καταδικάσουν την διοίκηση του Δήμου για αδράνεια ή ακόμη χειρότερο για ανικανότητα στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και των συμπολιτών μας.

Για να στηρίξουν τις κατηγορίες τους περί δήθεν αδιαφορίας ή ανικανότητας, έχουν εφεύρει φαντάσματα, σκοτεινές δήθεν διασυνδέσεις και υπονοούμενα για κρυφές συναλλαγές και συναινέσεις του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και προσωπικά της Δημάρχου. Είναι οι γνωστοί αργόσχολοι ψιθυριστές, που δεν τολμούν να καταφερθούν κατά της Περιφέρειας Αττικής και των τοπικών εκπροσώπων της αλλά βρίσκουν την εύκολη λύση να καταφέρονται κατά της Δημάρχου Μάνδρας –Ειδυλλίας, λες και είναι αυτή που κατάρτισε και ενέκρινε τον Περιφερειακό Σχεδιασμό για την Διαχείριση των Αποβλήτων στην Αττική, στον οποίο προβλέπεται η θέση «Μελετάνι» ως χώρος απόθεσης κάθε λογής αποβλήτων.

Όσο για τους γείτονές μας, που έσπευσαν να «υπερασπισθούν» τα συμφέροντα του Δήμου μας, ας απαντήσουν πρώτα για τη ανικανότητά τους να διαμορφώσουν και να υποβάλλουν προς έγκριση ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο διαχείρισης των οικιακών αποβλήτων της Δυτικής Αττικής και στην συνέχεια να ομιλούν.

Σε όλους αυτούς ένα πράγμα τους συμβουλεύουμε: ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στο αντικείμενο. Εμείς δεν συχνάζουμε σε κομματικά γραφεία και δεν έχουμε κομματικούς φίλους για να τους προστατεύουμε, …με ανταλλάγματα βέβαια.

Το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30 Αυγούστου παρουσία όλων, και όχι εν μέσω διακοπών, και εκεί θα δοθούν απαντήσεις σε όλους, ντόπιους και γείτονες. Ας είναι λοιπόν προετοιμασμένοι όσοι μας κατηγορούν, γιατί θα κληθούν να απολογηθούν για τη μέχρι σήμερα σιωπηρή συναίνεσή τους ή για το ακόμη σοβαρότερο, τις συμφωνίες τους να μπουν κάποιοι από το παράθυρο στην διαχείριση των απορριμμάτων της Δυτικής Αττικής.

Εμείς δεν συνηθίζουμε να εκτοξεύουμε πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμό ή για την τιμή των όπλων. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα και τα συμφέροντα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. Άλλοι πρέπει να το αποδείξουν. Όχι εμείς.