Μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη και διαδραστική κωμωδία με τους Πέτρο Ξεκούκη και Γιώργο Ματαράγκα διασκέδασε το πολυπληθές κοινό το βράδυ του Σαββάτου στη Μάνδρα

13/09/2017  283
Μια ξεκαρδιστική, επίκαιρη και διαδραστική κωμωδία  με τους Πέτρο Ξεκούκη και Γιώργο Ματαράγκα  διασκέδασε το πολυπληθές κοινό το βράδυ του Σαββάτου στη Μάνδρα

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη  παράσταση των Γιώργου   Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου,      «Σ’αγαπάω, αλλά…», που έχει παιχτεί με τεράστια επιτυχία  φιλοξενήθηκε στο πολιτιστικό πρόγραμμα των ΖΕΡΒΟΝΙΚΟΛΕΙΩΝ. Η παράσταση που ήταν μία ευγενική χορηγία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής  πρόσφερε γέλιο μέχρι δακρύων στους προσκληκλημένους.

Οι δημοφιλείς και ταλαντούχοι πρωταγωνιστές, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου και Δανάη Αγγελάτου σκόρπισαν άφθονο γέλιο στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε ακόμη μία επιτυχημένη βραδιά των Λαμπετείων. Μια κωμωδία με θέμα το γάμο, το διαζύγιο και κατ’ επέκταση τις σύγχρονες σχέσεις των ζευγαριών όπως έχουν διαμορφωθεί στη σημερινή νεοελληνική πραγματικότητα της κρίσης, με έντονη δράση, χιούμορ και πολλές ανατροπές πρόσφερε στιγμές διασκέδασης σε όλους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κ. Περικλής Ρόκας, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Τάσος Δούκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ταξιάρχης Φαρμάκης και κ. Παναγιώτα Παπά, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και πολλοί δημότες.