Ενθουσίασαν οι Μικρασιάτες Ελευσίνας με μία πρωτότυπη και εξαιρετική θεατρική παράσταση στο πλαίσιο των Ζερβονικολείων του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

13/09/2017  609
Ενθουσίασαν οι Μικρασιάτες Ελευσίνας με μία πρωτότυπη και εξαιρετική θεατρική παράσταση στο πλαίσιο των Ζερβονικολείων  του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Η παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας, «Ο γάμος του μπάρμπα-Γιώργου», φιλοξενήθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις ΖΕΡΒΟΝΙΚΟΛΕΙΑ προσφέροντας γέλιο μέχρι δακρύων στο κοινό που κατέκλυσε το Θερινό Κινηματογράφο «ΑΣΤΡΟΝ» το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Όταν η έμπνευση και η καινοτομία συναντά το ταλέντο και το μεράκι το αποτέλεσμα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές δουλειές. Στην παράσταση το αγαπημένο, σε μικρούς και μεγάλους, Θέατρο Σκιών «ζωντάνεψε» μπροστά στα μάτια των θεατών. 

Οι ηθοποιοί ερμήνευσαν τους πολυαγαπημένους και δημοφιλείς ήρωες του Θεάτρου Σκιών και οι φιγούρες του Καραγκιόζη, του σιόρ – Διονύση, του Μορφονιού, του Μπαρμπα-Γιώργου απέκτησαν σάρκα και οστά προσφέροντας μία αξέχαστη βραδιά διασκέδασης.

Με την σκηνοθετική επιμέλεια του Θεόδωρου Ευστρατιάδη το παραδοσιακό θέατρο μετατράπηκε σε μία σύγχρονη θεατρική παράσταση που απευθυνόταν σε όλες τις ηλικίες.  

Κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεωργία Γιατζόγλου-Αντωνιάδη έκανε μία σύντομη ιστορική αναφορά στην ιστορία του Καραγκιόζη και του Θεάτρου Σκιών, αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος ενώ ευχαρίστησε το Δήμο Μάνδρας –Ειδυλλίας για την πρόσκληση και την άριστη συνεργασία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Ρόκας,  η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Μελέτης Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μάνδρας, κ. Νίκος Παχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.