«Χαμάμ Γυναικών», μία εξαιρετική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση από το Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας στα Ζερβονικόλεια.

13/09/2017  402
«Χαμάμ Γυναικών», μία εξαιρετική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση  από το Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας στα Ζερβονικόλεια.

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μαγούλας, με την σκηνοθετική επιμέλεια και διδασκαλία του Γιώργου Ματαράγκα, παρουσίασαν το γνωστό και ανθρώπινο έργο της Νέλ Ντάν «Χαμάμ Γυναικών» στο πλαίσιο των Ζερβονικολείων.

Οι βασικές πρωταγωνίστριες, μέλη του Συλλόγου, συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους ρίχνοντας μια ματιά και αποτυπώνοντας με ζεστασιά όχι μόνο τη γυναικεία ψυχολογία αλλά και την ανθρώπινη μοναξιά που βιώνει ο άνθρωπος στις σύγχρονες πόλεις. Ένα χαμάμ γίνεται ένας τόπος συνάντησης διαφορετικών γυναικών, βιωμάτων και ηλικιών και με το πρόσχημα της χαλάρωσης εκμυστηρεύονται βαθιά μυστικά, προβληματισμούς και συναισθήματα.

Αυτήν την ανθρώπινη εξομολόγηση απέδωσε εξαιρετικά η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μαγούλας που για ακόμα μια χρονιά συμμετείχε στα Ζερβονικόλεια.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη – Οικονόμου, η Περιφερειακή Σύμβουλος, κ. Γιώτα Παππά, ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Ρόκας,  η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μάνδρας, κ. Νικόλαος Παχής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Δρίκος, ο αγαπημένος ηθοποιός κ. Πέτρος Ξεκούκης και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.