Μία διαφορετική θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου στο πλαίσιο των Ζερβονικολείων του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

12/09/2017  432
Μία διαφορετική θεατρική  παράσταση από το Σύλλογο Εθελοντών Θριασίου Πεδίου στο πλαίσιο των Ζερβονικολείων του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Ο πάντα δραστήριος σύλλογος Εθελοντών Θριασίου Πεδίου συμμετείχε στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας ΖΕΡΒΟΝΙΚΟΛΕΙΑ 2017 με την θεατρική παράσταση «Το Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο». Η συγγραφή, η σύνθεση των κειμένων και η μουσική επιμέλεια ήταν της Μαρίας Χασιώτη, την σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Θοδωρής Ευστρατιάδης, ενώ τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι Χοροδιδάσκαλοι κ. Σπύρος Κόλλιας και Μαρία Βαλαβάνη.

Μια ξεχωριστή παράσταση με πολλούς συμβολισμούς που κατάφερε να ενεργοποιήσει τους θεατές και να δημιουργήσει μία διαφορετική θεατρική ατμόσφαιρα, συνδέοντας τον μύθο με την πραγματικότητα.

Οι εθελοντές, ερασιτέχνες ηθοποιοί ενθουσίασαν με τις ερμηνείες τους αποδεικνύοντας το μεράκι και το ταλέντο τους αλλά και την σοβαρή δουλειά που κάνουν και στον τομέα του πολιτισμού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη – Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Ρόκας,  η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μελέτης Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μάνδρας, κ. Νικόλαος Παχής, και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.