Με περηφάνια και κατάνυξη εορτάστηκε σε όλες τις Ενότητες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας η 25η Μαρτίου. Συγκινητικό το κλίμα στην πόλη της Μάνδρας.

30/03/2018  3569
Με περηφάνια και κατάνυξη εορτάστηκε σε όλες τις Ενότητες  του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας η 25η Μαρτίου. Συγκινητικό το κλίμα στην πόλη της Μάνδρας.

Όλους τους μαθητές για την άψογη παρουσία τους στις παρελάσεις αλλά και τους φορείς και συλλόγους για την συμμετοχή τους στον εθνικό εορτασμό της 25ης Μαρτίου ευχαρίστησε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη.

«Τέτοιες ημέρες νιώθουμε όλοι βαθύτερα την ανάγκη αλλά και το χρέος να αγωνιστούμε για το καλό της πατρίδας, του τόπου μας αλλά και των παιδιών μας» δήλωσε η κ. Κριεκούκη κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Η διπλή εορτή της θρησκευτικής και εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου εορτάστηκε με κάθε επισημότητα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Η κ. Κριεκούκη υπογράμμισε την άριστη φετινή διοργάνωση και συνεχάρη όχι μόνο την άψογη παρουσία των Σχολείων και των Συλλόγων στις παρελάσεις αλλά και τους κεντρικούς εκφωνητές των πανηγυρικών της ημέρας, οι οποίοι με τον άριστο λόγο τους διοχέτευσαν σε όλους ρίγη συγκίνησης και εθνικής περηφάνιας. Οι κεντρικοί ομιλητές ήταν για την Δημοτική Ενότητα Μάνδρας, ο κ. Ευάγγελος Κώνστας, Θεολόγος και Δημοτικός Σύμβουλος, για την Δημοτική Ενότητα Ερυθρών η κ. Αγγελική Γκιόκα, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και για την Δημοτική Ενότητα Βιλίων η κ. Δήμητρα Κώνστα, Σύμβουλος Τοπικού Συμβουλίου Βιλίων.

Μετά το πέρας των καταθέσεων των στεφανιών και των παρελάσεων δόθηκαν δεξιώσεις σε όλα τα δημοτικά καταστήματα όπου παραβρέθηκαν πλήθος πολιτών και εκπρόσωποι φορέων μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας, εθνικής τόνωσης και περηφάνιας.