Μία εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου από τα παιδιά των δύο ΚΔΑΠ του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας

30/03/2018  3386
Μία εξαιρετική εκδήλωση αφιερωμένη στην εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου  από τα παιδιά των δύο ΚΔΑΠ του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας

Το ταλέντο, το μεράκι και ο πατριωτισμός ξεχείλισαν από τα παιδιά προκαλώντας συγκίνηση, χαρά και εθνική υπερηφάνεια σε όλους όσους παρακολούθησαν την πρώτη επίσημη εκδήλωση των δύο Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης.

Λίγους μόνο μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας των δύο νέων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό παρουσίασαν την πρώτη τους εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

«Η σημερινή εκδήλωση είναι μία αφορμή για να γεμίσουμε δύναμη και αισιοδοξία. Όχι μόνο γιατί γιορτάζουμε έναν ένδοξο αγώνα του Έθνους αλλά και διότι φιλοξενούμαστε από τα παιδιά και το προσωπικό σε αυτήν τη νέα κοινωνική δομή του Δήμου μας. Βρισκόμαστε εδώ στο πλαίσιο της λειτουργίας των δύο νέων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης που καταφέραμε να ξεκινήσουμε κόντρα στις δυσκολίες και τις δυσχερείς συνθήκες μετά την πλημμύρα. Όλοι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τον τόπο μας ακόμα καλύτερο και να δίνουμε πάντα στα παιδιά μας μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή» δήλωσε συγκινημένη η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, τραγούδησαν ηρωικούς σκοπούς της πατρίδας μας ενώ απέδωσαν σημαντικά ιστορικά γεγονότα μέσα από θεατρικές παραστάσεις.