Έτοιμες οι σχολικές μονάδες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας υποδέχθηκαν τους μαθητές.

12/09/2018
Έτοιμες οι σχολικές μονάδες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του  Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας υποδέχθηκαν τους μαθητές.

Δίπλα στους μαθητές ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Κωνσταντίνος έδωσε με την παρουσία του δύναμη σε γονείς και παιδιά.

Την αισιοδοξία της για μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά εξέφρασε η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη.

Πλημμύρησαν τα προαύλια όλων των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας από μαθητές. Οι παλιοί φίλοι ξανασυναντήθηκαν, οι νέοι μαθητές και δάσκαλοι συστήθηκαν και όπως είναι φυσικό την παράσταση έκλεψαν τα «πρωτάκια» που άλλοτε αμήχανα, άλλοτε χαρούμενα «στήθηκαν» στη σειρά της Α Δημοτικού κάτω από τα περήφανα βλέμματα των γονιών.

Ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Μάνδρας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης κ.κ. Κωνσταντίνου ο οποίος έδωσε δύναμη και αισιοδοξία στα παιδιά με την παρουσία του ενώ του ευχήθηκε για την πρόοδό τους.

Ομαλά πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί και σε όλα τα σχολεία. Όλοι οι διευθυντές και οι δάσκαλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία ενδεχομένως παρουσιαστεί. Την ίδια προσπάθεια και με κάθε μέσο κάνει και ο Δήμος ώστε να σταθεί δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς και να διασφαλίσει την καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία όλων των σχολείων.

Η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη εξέφρασε την βαθιά πίστη της ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά χάρη στην εμπειρία των εκπαιδευτικών και την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των Σχολικών Επιτροπών, οι Πρόεδροι των οποίων, κ.κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και Τάσος Δούκας βρίσκονται συνεχώς δίπλα στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Επίσης ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική δουλειά, με κέφι, δίψα για γνώση και καλή πρόοδο.

Οι Διευθυντές των Σχολείων ευχαρίστησαν από την πλευρά τους τον Δήμο για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών του και ζήτησαν να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο η συνεργασία τους και αυτήν την χρονιά.

7 Φωτογραφίες