Ο ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ στην Γ΄ Εθνική. Η άνοδος κατηγορίας ήταν το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης χρονιάς με πολύ δουλειά, επιμονή και πίστη στους στόχους που έθεσε η ομάδα ποδοσφαίρου και το Δ.Σ.

24/05/2018
Ο  ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ στην Γ΄ Εθνική. Η άνοδος κατηγορίας ήταν το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης χρονιάς  με πολύ δουλειά, επιμονή και πίστη στους στόχους  που έθεσε η ομάδα ποδοσφαίρου και το Δ.Σ.

Παρά της αντίξοες συνθήκες που βίωσε η πόλη της Μάνδρας τον τελευταίο καιρό οι προσπάθειες της ομάδας ποδοσφαίρου του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ είχαν αίσιο αποτέλεσμα. Η προσήλωση στους στόχους, η πίστη όλων των παραγόντων στις δυνάμεις τους και η σκληρή δουλειά συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η ιστορική ομάδα της Μάνδρας γιόρτασε το γεγονός με μία πανηγυρική εκδήλωση, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 όπου προσήλθαν αθλητές, φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας.

Η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, συνεχάρη όλους τους αθλητές και ευχαρίστησε του φιλάθλους που πολλά χρόνια τώρα στηρίζουν τον ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ. Η κ. Κριεκούκη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Παπαδάκη, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του και την συμβολή του στην άνοδο της ομάδας εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες όλων των φιλάθλων και των οπαδών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας, η Πρόεδρος ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη, οι Αντιδήμαρχοι κ. Περικλής Ρόκας και κ. Σπύρος Δρίκος, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος του ΤΣ, κ. Νίκος Παχής και πλήθος κόσμου.

7 Φωτογραφίες