Αποκαθίστανται τα κατεστραμμένα κάγκελα των προαυλίων των 2ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων, με την ευγενική προσφορά της εταιρείας «MEGARA RESINS».

02/02/2018
Αποκαθίστανται τα κατεστραμμένα κάγκελα των προαυλίων  των 2ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων, με την ευγενική προσφορά  της εταιρείας «MEGARA RESINS».

Μετά τις προσωπικές επαφές της Δημάρχου κ. Γιάννας Κριεκούκη και του αιτήματος που απεύθυνε  στην Εταιρεία «MEGARA RESINS» των Αδελφών Φάνη, με το οποίο ζητούσε την συνδρομή τους για την επισκευή των κατεστραμμένων, από την πλημμύρα, κάγκελων των προαυλίων του 2ου και του 5ου Δημοτικών Σχολείων Μάνδρας, δρομολογήθηκε και ολοκληρώνεται ένα ακόμα έργο για την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι Κώστας και Χρήστος Φάνης, με την ευαισθησία και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που τους διακρίνει ανταποκρίθηκαν στο αίτημα και ανέλαβαν την αποκατάσταση των κάγκελων, ενός έργου που αποκαθιστά την εικόνα των σχολείων και ξαναδημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας τόσο στα παιδιά, όσο και στους γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η Δήμαρχος εκφράζει προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των δημοτών την βαθιά της ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της προς τους Αδελφούς Φάνη οι οποίοι, με την ευγενική συνεισφορά τους, αποδεικνύουν στην πράξη την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους και αποτελούν σπουδαίους αρωγούς στην προσπάθεια του Δήμου αλλά και της πόλης να ορθοποδήσει ξανά.