Με πολύ κέφι γιορτάστηκε η Αποκριά σε όλες τις Ενότητες στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας

20/02/2018  2564
Με πολύ κέφι γιορτάστηκε η Αποκριά σε όλες τις Ενότητες στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας

Με μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον καλό καιρό το απόγευμα του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Αποκριάς στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Σε κεντρικά σημεία όλων των Ενοτήτων στήθηκαν εορταστικά προγράμματα με κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, παιχνίδια και πολύ μουσική με χορό τα οποία απόλαυσαν όχι μόνο οι μικροί μασκαράδες αλλά και οι γονείς τους.

Η άψογη συνεργασία του Δήμου με τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας έφερε άριστα αποτελέσματα και πρόσφερε ένα απόγευμα χαράς και διασκέδασης για όλους.

Στη Μάνδρα η αποκριάτικη γιορτή άρχισε με την παρέλαση των καρναβαλιστών που ξεκίνησε από την πλατεία Ζερβονικόλα και διασχίζοντας την κεντρική οδό της Στρ. Νικ. Ρόκα έφθασε στην πλατεία πίσω από το Δημαρχείο σκορπίζοντας κέφι και πολύ γέλιο όχι μόνο σε εκείνους που συμμετείχαν αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν την παρέλαση. Την παράσταση έκλεψαν οι ευφάνταστες αμφιέσεις και η δυναμική και απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή των μικρών μαθητών των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ που έδωσαν το εορταστικό κλίμα και ένα χαρούμενο, κεφάτο και αισιόδοξο μήνυμα. Οι μικροί μασκαράδες επιβραβεύθηκαν για την άψογη και επιτυχημένη παρουσία τους με πολλά δώρα τα οποία μοιράστηκαν από την Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠ κ. Αλεξία Νερούτσου σε όλα τα παιδιά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη συνεχάρη και ευχαρίστησε όχι μόνο τους συμμετέχοντες αλλά και τους συντελεστές αυτών των επιτυχημένων εκδηλώσεων και δήλωσε ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προσφέρει στους δημότες όλων των Ενοτήτων εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και την κληρονομιά αλλά και που δίνουν διεξόδους διασκέδασης και χαράς.