Με ενέργειες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας ξεκινά η αποκατάσταση των δασικών δρόμων. Μηχανήματα και προσωπικό αποφάσισε να διαθέσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

08/08/2018  1009
Με ενέργειες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας  ξεκινά η αποκατάσταση των δασικών δρόμων.  Μηχανήματα και προσωπικό αποφάσισε να διαθέσει  το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Απέδωσαν οι επίμονες προσπάθειες της Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιάννας Κριεκούκη, η οποία με αλλεπάλληλα διαβήματα σε όλες τις Κρατικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και ζήτησε τη λήψη άμεσων μέτρων για την αποκατάσταση της βατότητας των δασικών δρόμων για λόγους πυροπροστασίας.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανταποκρίθηκε στο με αρ. πρωτ. 12299 έγγραφο της Δημάρχου προς τον Υπουργό και στις 7/8/2018 απέστειλε εξειδικευμένο και έμπειρο αξιωματικό από την μονάδα Μηχανικού του Λουτρακίου για να οργανώσει την άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης των δασικών δρόμων. Στον υπεύθυνο του Στρατού  δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και επιδείχθηκαν οι εκτεταμένες ζημιές ώστε να οργανωθεί η άμεση έναρξη των εργασιών.

« Θέλω να ευχαριστήσω τη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και προσωπικά τον κο Υπουργό Π. Καμένο για την ανταπόκρισή τους στην κραυγή αγωνίας που τους απευθύναμε. Για το Δήμο μας, για τους συμπολίτες μας, η αποκατάσταση των δασικών δρόμων που θα επιτρέψει στις δυνάμεις της πυροσβεστικής να επέμβουν στην περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς, είναι θέμα ύψιστης σημασίας. Ο Δήμος, με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα υποστηρίξει το έργο του Στρατού να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη.

Μάνδρα, 8 Αυγούστου 2018