Ξεχωριστή η βραδιά και η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του ερτασμού και της περιφοράς της ιερής εικόνας στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας.

28/11/2018
Ξεχωριστή η βραδιά και η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του ερτασμού και της περιφοράς της ιερής εικόνας στην Αγία Αικατερίνη Μάνδρας.

Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Κωνσταντίνου ο εορτασμός του Ι. Ν. ,

ο οποίος τόνωσε με την παρουσία του όλους τους πιστούς ένα χρόνο μετά τη θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017.

Σε έντονο θρησκευτικό κλίμα και βαθιά συγκίνηση τελέστηκε φέτος ο εορτασμός του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα.

Η Δημοτική Αρχή παραβρέθηκε μαζί με πλήθος κόσμου στον πανηγυρικό εσπερινό εκφράζοντας την βαθιά τους πίστη στην προστάτρια Αγία της Μάνδρας, δίνοντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα πως η πόλη αρχίζει να ξεπερνά την σκληρή δοκιμασία της πλημμύρας.

Το κλίμα ήταν ξεχωριστά συγκινητικό κατά τη διάρκεια της περιφοράς της Ιερής Εικόνας της Αγίας Αικατερίνης καθώς διήλθε από τους δρόμους οι οποίοι είχαν πληγεί με σφοδρότητα κατά τη διάρκεια της θεομηνίας και οι οποίοι τώρα αποκαθίστανται αφού προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επισκευής τους.

«Η πόλη της Μάνδρας πέρασε μία σκληρή και πρωτόγνωρη δοκιμασία. Απόψε εδώ, με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Αικατερίνης, εκφράζουμε την βαθιά μας πίστη και δηλώνουμε πως με τη βοήθεια του Θεού και τη δική μας συνεχή και ενταντική προσπάθεια θα κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπολίτες μου. Με πίστη, υπομονή, συνεργασία και αισιοδοξία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλα μας τα προβλήματα.» δήλωσε η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη.