Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Νέας Ζωής Μάνδρας.

17/04/2018  820
Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Νέας Ζωής Μάνδρας.

Πραγματοποιήθηκε με επισημότητα και κατάνυξη, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, ο εορτασμός του Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής στη Νέα Ζωή της ΔΕ Μάνδρας το βράδυ της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018.

Πλήθος κόσμου καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό όπου παρακολούθησαν την λειτουργία ενώ στη συνέχεια συμμετείχαν στην περιφορά της Ιερής Εικόνας. Μετά το τέλος της λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση στον χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων και κέρασμα για όλους όπου οι επίσημοι προσκεκλημένοι και ο κόσμος βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή και τις εορτές του Πάσχα.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη, οι βουλευτές κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας, Γεώργιος Βλάχος, Κωνσταντίνος Κατσίκης και Βασίλης Οικονόμου, ο κ. Βασίλης Παπανικολάου εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, η Πρόεδρος του ΔΣ, Ερασμία Στάθη, ο Αντιδήμαρχος Περικλής Ρόκας, οι Πρόεδροι των ΝΠΔΔ, Αλεξία Νερούτσου, Αναστάσιος Δούκας και Μελέτης Παπακωνσταντής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νίκος Παχής, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠ Μπάμπης Κανάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων, ο Πρόεδρος του Μανδραϊκού Μπάσκετ, Μελέτης Παπανικολάου.