Ένα αξέχαστο γλέντι για τα μέλη των ΚΑΠΗ όλων των Ενοτήτων του Δήμου Μάνδρας –Ειδυλλίας που απέδειξαν όχι μόνο ότι ξέρουν να διασκεδάζουν αλλά και να ζουν.

31/10/2018
Ένα αξέχαστο γλέντι για τα μέλη των ΚΑΠΗ  όλων των Ενοτήτων  του Δήμου Μάνδρας –Ειδυλλίας που απέδειξαν  όχι μόνο ότι ξέρουν να διασκεδάζουν αλλά και να ζουν.

«Δεν είστε μόνο οι στυλοβάτες των οικογενειών μας αλλά με τη δύναμη, την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σας είστε ένα πρότυπο ζωής για τον καθένα από εμάς. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να ανταποδίδουμε την αγάπη και τη φροντίδα που μας προσφέρετε.» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη στον χαιρετισμό της εκδήλωσης.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας και το ΔΟΚΑΠ διοργάνωσαν μία εξαιρετική εκδήλωση, το μεσημέρι της Κυριακής 21 Οκτωβρίου 2018.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία καθώς ήταν μία αφορμή για διασκέδαση μετά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο Δήμος το τελευταίο διάστημα και που οι πολίτες έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου, το κέφι, ο χορός και ο ενθουσιασμός κυριάρχησαν σηματοδοτώντας την εντατική και επίπονη προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την αναγέννηση του Δήμου και την επαναφορά της καθημερινής ζωής στην κανονικότητα.

Όλοι οι προσκεκλημένοι, που δεν ήταν μόνο μέλη του ΚΑΠΗ, διασκέδασαν και χόρεψαν με την δημοφιλή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Ευδοκία και τους εξαίρετους μουσικούς της, που ήταν μία προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη, η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους τόνισε την συνεισφορά των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας οι οποίοι εξακολουθούν να προσφέρουν όχι μόνο στο τόπο αλλά στον καθένα προσωπικά με την πείρα, την σύνεση και την αισιοδοξία τους, ενώ υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή παρά τις δυσκολίες καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διευρύνει και να υποστηρίζει τις δράσεις όλων των ΚΑΠΗ.

20 Φωτογραφίες