Άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για τα ΚΙΘΑΙΡΩΝΕΙΑ. Γνήσια ψυχαγωγία για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες των Ερυθρών. Η τέχνη του θεάτρου κατέκλυσε τα βράδια του Αυγούστου τις Ερυθρές.

03/09/2018
Άλλη μία επιτυχημένη χρονιά για τα ΚΙΘΑΙΡΩΝΕΙΑ. Γνήσια ψυχαγωγία για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες  των Ερυθρών. Η τέχνη του θεάτρου κατέκλυσε τα βράδια του Αυγούστου τις Ερυθρές.

Όπως ισχύει για όλες τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας έτσι και το πρόγραμμα των Κιθαιρωνείων διαμορφώθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους της Ανατολικής Αττικής που έζησαν μία τραγωδία εξαιτίας της πυρκαγιάς δε στέρησε την ποιότητα και την επιτυχία τους.

Η πλατεία Κ. Σταμούλη πλημμύριζε από μικρούς και μεγάλους φίλους και μη του θεάτρου. Παραστάσεις για ενήλικες, θεατρικά δρώμενα για παιδιά αλλά και το αγαπημένο για όλους Θέατρο Σκιών κράτησαν συντροφιά στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες τα βράδια του Αυγούστου στις Ερυθρές.

Αν και οι φετινές εκδηλώσεις δεν είχαν πανηγυρικό και μουσικοχορευτικό χαρακτήρα ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου δίνοντας ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ξεχωριστή στιγμή κατά τη διάρκεια των ΚΙΘΑΙΡΩΝΕΙΩΝ αποτέλεσε η βραδιά όπου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Πανούση Γκιόκα, από τη Δήμαρχο Γιάννα Κριεκούκη και από τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο ο οποίος έκανε και την ευγενική δωρεά της προτομής.