Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη με τα μέλη του ΚΑΠΗ της Μάνδρας, της Συνοικίας Παπακώστα και των Εργατικών Κατοικιών στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

08/02/2018
Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές η Δήμαρχος  Γιάννα Κριεκούκη με  τα μέλη του ΚΑΠΗ της Μάνδρας,  της Συνοικίας Παπακώστα και των Εργατικών Κατοικιών στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Σε όλα τα ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας και ειδικότερα της Μάνδρας, της Συνοικίας Παπακώστα και των Εργατικών Κατοικιών, βρέθηκε η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, μαζί με τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους και Δημοτικούς Συμβούλους, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ υποδέχθηκαν με χαρά και θέρμη την κ. Κριεκούκη και της εξέφρασαν την στήριξη τους για την δύσκολη δοκιμασία που περνάει ο Δήμος μετά την πλημμύρα.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και συνομίλησε μέσα σε μια χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα με τον καθένα ξεχωριστά. Αναφέρθηκε στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε όλα τα ΚΑΠΗ και τόνισε πως από τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που περνάει ο τόπος όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί.