Έμπρακτη στήριξη από την εταιρεία «KOSMOCAR A.E. ABEE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» προς τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας με την παραχώρηση αυτοκινήτου για τις ανάγκες των κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών.

15/03/2018  1096
Έμπρακτη στήριξη από την εταιρεία  «KOSMOCAR A.E. ABEE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ»  προς τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας με την παραχώρηση αυτοκινήτου  για τις ανάγκες των κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών.

Μετά τις επαφές της Δημάρχου, Γιάννας Κριεκούκη με τους υπεύθυνους της εταιρείας «KOSMOCAR A.E. ABEE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας βρήκε ακόμα έναν πολύτιμο αρωγό στις μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει μετά τη θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου.

Η ευαισθησία τους σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά τους έφεραν ένα σημαντικό αποτέλεσμα καθώς παραχώρησαν στο Δήμο, για έξι (6) μήνες,  την χρήση ενός οχήματος VW Caddy. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και το όχημα εντάχθηκε στον μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου αναλαμβάνοντας αμέσως υπηρεσία λόγω των αυξημένων αναγκών.

Μετά την παράδοση η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, τόνισε: «Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία και τους ανθρώπους της «KOSMOCAR A.E. ABEE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» για την έμπρακτη υποστήριξη. Στην παρούσα φάση ο Δήμος μας έχει ανάγκη κάθε δυνατή βοήθεια που μπορεί να λάβει και είναι σημαντικό για εμάς να βρίσκουμε πολύτιμους αρωγούς των προσπαθειών μας».