«Άνθρακες ο θησαυρός» για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Πρόκειται απλά για συγχώνευση και μετονομασία δύο ΤΕΙ, διαψεύδοντας τις προσδοκίες των Δήμων.

02/03/2018  2491
«Άνθρακες ο θησαυρός» για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Πρόκειται απλά για συγχώνευση και μετονομασία δύο ΤΕΙ,  διαψεύδοντας τις προσδοκίες των Δήμων.

Τόσο ο Δήμος μας όσο και οι άλλοι Δήμοι της Δυτικής Αττικής πλανήθηκαν από τις μεγαλόστομες υποσχέσεις. Εν τέλει μετά την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ένα Πανεπιστήμιο «Δυτικής Αθήνας» (!) και όχι Δυτικής Αττικής (!) αφού αφορά στην συγχώνευση και μετονομασία δύο ΤΕΙ, του Αιγάλεω και του Πειραιά, με έδρα εν τέλει το Αιγάλεω.

Οι όποιες προσπάθειες των Δήμων της Δυτικής Αττικής έπεσαν στο κενό και ακυρώθηκαν οι προσδοκίες τους.

Αντιπολιτευτικές κραυγές, ωστόσο, μέμφονται τον Δήμο που θέλησε να αδράξει μία ευκαιρία για το καλό του τόπου. Υπερφίαλα και ανεύθυνα «ιδρύουν» σχολές «εγκαινιάζουν» πανεπιστημιακά τμήματα σε κάθε γωνιά του Δήμου!!! Πέρα και έξω από κάθε ρεαλιστική προσέγγιση, όπως θα ήταν να διαβάσουν απλώς το ΦΕΚ ίδρυσης του εν λόγω Πανεπιστημίου, παραποιούν την πραγματικότητα κατασκευάζοντας βολικές και αντιπολιτευτικές φήμες ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας και η Δημοτική Αρχή δεν εξαπατά τους πολίτες με λεονταρισμούς και ιδεαλιστικές κενολογίες. Παλεύει να εξασφαλίσει οτιδήποτε θεωρεί καλό και ωφέλιμο, στο πλαίσιο του εφικτού, για το σύνολο του Δήμου και των πολιτών. Δεν ακολουθεί συμφεροντολόγες πολιτικές για να χαϊδέψει τα αυτιά ορισμένων αδιαφορώντας για το κοινό καλό. Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας αγωνίζεται και θα αγωνίζεται πάντα διεκδικώντας το καλύτερο για όλους τους δημότες του. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος θα συνεχίσει τον αγώνα να αναζητά εφικτές λύσεις με σοβαρές προτάσεις για όλες τις ενότητες του Δήμου μας, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο αγνόησε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής.