Μεγάλη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Ισχυρό μήνυμα από όλους τους κατοίκους για να ξεκινήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα.

06/03/2018  4763
Μεγάλη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  Ισχυρό μήνυμα από όλους τους κατοίκους για να ξεκινήσουν  άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα.

Να αρχίσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα.

Να αρχίσει άμεσα η ανακατασκευή της ΠΕΟΑΘ

Να μην επιτραπεί η λειτουργία ιχθυοκαλλιεργειών στο Πόρτο Γερμενό.

Αυτά ήταν τα αιτήματα που βροντοφώναξαν οι κάτοικοι του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε από το  Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στις 11 το πρωί έξω από τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα ώστε οι κάτοικοι να μην ζήσουν άλλο έναν χειμώνα με τον φόβο και την ανασφάλεια. Το ίδιο αναγκαία είναι η ανακατασκευή της ΠΕΟΑΘ, η καταστροφή της οποίας έχει κόψει τον Δήμο στα δύο καθώς είναι δύσκολη η διέλευση οχημάτων προς τις Ενότητες Οινόης, Βιλίων, Ερυθρών ενώ παράλληλα προκαλούν οικονομική καταστροφή τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τέλος η κ. Κριεκούκη αναφέρθηκε στην πάγια θέση του Δήμου να μην επιτραπεί η λειτουργία μονάδας ιχθυοκαλλιεργειών στο Πόρτο Γερμενό, γεγονός που θα οδηγήσει σε οικολογική καταστροφή για τον τόπο. 

Στο τέλος της συγκέντρωσης δυναμικό παρόν έδωσε ο σύλλογος ιδιοκτητών φορτηγών Ερυθρών οι οποίοι κινήθηκαν με δεκάδες οχήματα μπροστά από τα Γραφεία της Αντιπεριφερείας Δυτικής Αττικής οι οποίοι λόγω των προβλημάτων και της απαγόρευσης της διέλευσης των επαγγελματικών φορτηγών και οχημάτων έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Τέλος υποβλήθηκε ψήφισμα εκ μέρους όλων των κατοίκων και του Δήμου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής με τα αιτήματα τους.

Η ομιλία της Δημάρχου, Γιάννας Κριεκούκη, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

Το ψήφισμα που υπέβαλλαν Δήμος και κάτοικοι στον Αντιπεριφερειάρχη.

Συνημμένα Αρχεία