Ένα νέο όχημα 4Χ4 εντάχθηκε στον μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, μετά από αίτημα της Δημάρχου, Γιάννας Κριεκούκη προς την ΠΕΔΑ και την υπογραφή του συμβολαίου δωρεάς.

31/07/2019
Ένα νέο όχημα 4Χ4 εντάχθηκε στον μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, μετά από αίτημα της Δημάρχου, Γιάννας Κριεκούκη προς την ΠΕΔΑ και την υπογραφή του συμβολαίου δωρεάς.

Ένα νέο όχημα ανοικτού τύπου (ημιφορτηγού) pick up 4Χ4 MITSUBISHI περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου μετά την υπογραφή, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, από τη Δήμαρχο Γιάννα Κριεκούκη και από τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) Γιώργου Ιωακειμίδη, του συμβολαίου για την δωρεάν παραχώρησή του οχήματος προς το Δήμο εκ μέρους της ΠΕΔΑ.

Ο Δήμος και προσωπικά η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη συνεχίζουν τον αγώνα και τις εντατικές προσπάθειες για τον εμπλουτισμό του μηχανοκίνητου εξοπλισμού των Τεχνικών Υπηρεσιών ώστε αυτές να γίνονται αποτελεσματικότερες για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Έτσι μετά από αίτημα του Δήμου προς την ΠΕΔΑ και στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων ο μηχανοκίνητος στόλος του Δήμου ενισχύθηκε με ακόμα ένα όχημα το οποίο πρόκειται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Η παράδοση του  οχήματος έγινε στις εγκαταστάσεις του ομίλου Σαρακάκη παρουσία του Προέδρου της ΠΕΔΑ, κ. Ιωακειμίδη και της Δημάρχου, κ. Κριεκούκη.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτυπώνει την αλληλεγγύη των Δήμων της Αττικής, ενώ η κ. Γιάννα Κριεκούκη ευχαρίστησε και προσωπικά τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ, τόσο για την προσφορά του όσο και για το γεγονός ότι ανέλαβε όλη την διαδικασία προμήθειας και παράδοσης του οχήματος.     

2 Φωτογραφίες