Εκστρατεία καθαρισμού στο Αλεποχώρι από τα συνεργεία του Δήμου.

11/07/2019
Εκστρατεία καθαρισμού στο Αλεποχώρι από τα συνεργεία του Δήμου.

Οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια γενικού καθαρισμού και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, μπαζών και διαφόρων υλικών πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες καθαριότητας στο Αλεποχώρι.  

Πάνω από 15 ημέρες τα συνεργεία έχουν προχωρήσει στην περισυλλογή κλαδιών από ιδιωτικά κλαδέματα, σκουπιδιών, ογκωδών υλικών, και ποικίλων μπαζών και αντικειμένων που προκύπτουν από τις εκτεταμένες επισκευές-ανακαινίσεις εξοχικών κατοικιών, κήπων και αποθηκευτικών χώρων.

Οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι καθαριότητας δίνουν πραγματική μάχη μέσα σε δύσκολες συνθήκες καθώς η ανεξέλεγκτη εναπόθεση κάθε μορφής υλικών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και η ταυτόχρονη κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών και τουριστών στην συγκεκριμένη περιοχή διογκώνουν το πρόβλημα των σκουπιδιών και δημιουργούν αυξημένους κινδύνους για τη δημόσια υγεία αλλά και το ενδεχόμενο εκδήλωσης φωτιάς.  .

Ο Δήμος δίνει το δυναμικό παρόν σε κάθε γωνιά όλων των ενοτήτων εντούτοις παρακαλεί όλοι να σεβόμαστε όχι μόνο τον όμορφο τόπο μας, αλλά και την υπεράνθρωπη προσπάθεια των εργαζομένων καθαριότητας. Όλοι μαζί να δείξουμε την πρέπουσα προσοχή και ο καθένας ξεχωριστά να επικοινωνεί με την γραμμή του Δημότη στο ΤΗΛ 15270 γιατί μέσα από την συνεννόηση, την επικοινωνία και την ενημέρωση λόγω της τεράστιας έκτασης του Δήμου μας δεν θα επιτρέψουμε φαινόμενα υποβάθμισης της περιοχής και θα εξασφαλίσουμε την ομαλή συμβίωση και κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

6 Φωτογραφίες