Κοντά στους πολίτες, για ακόμη μία φορά, βρέθηκε η Δημοτική Αρχή με αφορμή τις εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

29/01/2019
Κοντά στους πολίτες, για ακόμη μία φορά, βρέθηκε η Δημοτική Αρχή με αφορμή τις εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Παρούσα και αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν η Δημοτική Αρχή στις εκδηλώσεις πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της κοπής η Δήμαρχος όχι μόνο αντάλλαξε ευχές με όλους τους παράγοντες, τους αθλητές και τον κόσμο αλλά τόνισε ιδιαίτερα την βούληση της Δημοτικής Αρχής να συνεχίσει με κάθε δυνατό μέσο να στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της ομάδας ενώ τους ευχήθηκε να είναι πάντα υγιείς και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Επίσης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η κ. Κριεκούκη μαζί με τον Αντιδήμαρχο Περικλή Ρόκα, την Πρόεδρο του ΔΣ Ερασμία Στάθη, την Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠ Αλεξία Νερούτσου, τους Προέδρους των ΝΠ των Σχολικών Επιτροπών, Τάσο Δούκα και Μελέτη Παπακωνσταντή, τον Πρόεδρο του ΤΣ Μάνδρας Νίκο Παχή παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας του ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ - Τμήμα Ποδοσφαίρου που έγινε στα γραφεία της Ομάδας στο Φράγκειο γήπεδο. «Ο Μανδραϊκός αποτελεί όχι μόνο αγαπημένη ομάδα αλλά ένα κομμάτι ιστορίας της πόλης της Μάνδρας. Ευχόμαστε να είστε πάντα υγιείς, να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να μας κάνετε πάντα περήφανους» τόνισε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε τη βεβαιότητά της πως μετά την ποιοτική αναβάθμιση του γηπέδου και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα η ομάδα θα βάλει τα δυνατά της για ακόμα καλύτερη πορεία.

Την ίδια ημέρα, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή της πίτας του συλλόγου Συνοικίας Παπακώστα «Ο Άγιος Γεώργιος». Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία του συλλόγου όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και όλοι, τόσο τα μέλη του ΔΣ όσο και δημότες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές αλλά και τους σχεδιασμούς της επόμενης χρονιάς με τα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ναπολέων Διαμαντής, αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά, ευχαρίστησε τόσο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου όσο και το Δήμο και ειδικότερα την Δήμαρχο κ. Κριεκούκη για την άψογη συνεργασία και την στήριξη που προσφέρει όλα τα χρόνια

12 Φωτογραφίες