Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας

09/01/2019
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι του Δήμου  της Δημοτικής Ενότητας Μάνδρας

«Ευχαριστώ ειλικρινά για τη συνεργασία και την προσπάθειά σας, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη χρονιά που περάσαμε. Σε τόσο πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό και κάνατε τις υπηρεσίες του Δήμου μας προς τους πολίτες καλύτερες και αποτελεσματικότερες» δήλωσε η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, προς τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους στη Δημοτική Ενότητα Μάνδρας.

Η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη, απευθυνόμενη σε όλους τους εργαζόμενους τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε ο Δήμος να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες. Υπογράμμισε ότι από την πλευρά της κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να ικανοποιεί τα αιτήματά τους και ότι πάντα θα είναι παρούσα για να ακούει τις προτάσεις και τα προβλήματά τους. «Όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο, και εμείς σαν Διοίκηση και εσείς σαν υπάλληλοι…και αυτός ο στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Πιστεύω ότι τα πηγαίνουμε καλά, ότι ανταποκρινόμαστε στην δύσκολη δοκιμασία που περνάει ο Δήμος και είμαι σίγουρη ότι δουλεύοντας μαζί μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα» είπε η κ. Κριεκούκη μεταξύ άλλων.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες ώστε να δοθεί η ευκαιρία για την ανταλλαγή ευχών μεταξύ της Διοίκησης και των εργαζομένων.

Ειδικότερα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας των εργαζομένων στην Ενότητα των Βιλίων κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η τιμητική βράβευση του Αστυφύλακα του Αστυνομικού Σταθμού Βιλίων, κ. Γεωργίου Ρούσση, για την προσφορά του στην ασφάλεια των πολιτών. Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση κοπής πίτας στις Ερυθρές.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη, ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Ρόκας, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Τάσος Δούκας, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μάνδρας, κ. Νίκος Παχής, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠ κ. Μπάμπης Κανάκης, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ευστάθιος Ραγκούσης.