Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων εισακτέων, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μαθητών από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

09/01/2019
Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση των επιτυχόντων εισακτέων, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μαθητών από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Ζεστό και συγκινητικό το κλίμα στην εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που πραγματοποίησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 7 το βράδυ στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας «Μελίνα Μερκούρη».

Η εκδήλωση «φιλοξενήθηκε» ξανά στο χώρο όπου παραδοσιακά και για πολλά χρόνια συνηθίζεται να πραγματοποιείται καθώς το Δημοτικό Θέατρο επαναλειτουργεί μετά την επισκευή του.

Η Δήμαρχος, κ. Γιάννα Κριεκούκη τόνισε, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της:

«Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια αλλά και την περηφάνια του Δήμου μας που για ακόμη μία χρονιά είχαμε τόσα πολλά παιδιά να επιτυγχάνουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση….Θέλω να πω στον καθένα ξεχωριστά πως αποτελείται για εμάς παραδείγματα προς μίμηση. Ο καθένας από εσάς, είναι για εμάς μία πηγή έμπνευσης. Από τη δική σας επιτυχία παίρνουμε και εμείς δύναμη για τους δικούς μας αγώνες. Είστε τα μελλοντικά στηρίγματα της κοινωνίας μας και ο δρόμος της προόδου και ενός καλύτερου μέλλοντος. Μια δύναμη που χρειάζεται ο τόπος και η κοινωνία μας. Μια δύναμη που όλοι εμείς θαυμάζουμε, στηρίζουμε και σεβόμαστε….Εύχομαι ολόψυχα να κατακτήσετε τον στίβο της γνώσης, να επιτύχετε στην επιστημονική σας σταδιοδρομία και όχι απλώς να καταφέρετε αλλά να ξεπεράσετε τους στόχους σας. Όλοι εμείς θα προσβλέπουμε στα δικά σας φτερά, στο ήθος και την εργατικότητά σας για να γίνουμε μαζί σας καλύτεροι άνθρωποι και ευτυχέστερη κοινωνία.»

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά δώρα για όλους τους επιτυχόντες. Την βράβευση πραγματοποίησαν εκτός από τη Δήμαρχο κ. Κριεκούκη, ο Βουλευτής Αττικής κ. Αθανάσιος Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Περικλής Ρόκας, Αγγελική Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Δρίκος, η Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη, οι Πρόεδροι των ΝΠ, κ.κ. Αλεξία Νερούτσου, Αναστάσιος Δούκας, ο Πρόεδρος Τ.Σ., κ. Νίκος Παχής, η Διευθύντρια του Λυκείου Μάνδρας κ. Αιμιλία Μαρούγκα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Κώνστας.