Ξεσήκωσε τη διάθεση και καθήλωσε το ενδιαφέρον η Χορωδία του ΚΑΠΗ Μάνδρας στο αφιέρωμα για τον Άκη Πάνου.

31/01/2019
Ξεσήκωσε τη διάθεση και καθήλωσε το ενδιαφέρον η Χορωδία του ΚΑΠΗ Μάνδρας στο αφιέρωμα για τον Άκη Πάνου.

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, Άκη Πάνου, πραγματοποιήθηκε από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Μάνδρας το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Η χορωδία, όπως σε κάθε εκδήλωση, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και ενθουσίασε τους προσκεκλημένους. Η σημαντική δουλειά, το μεράκι και το ταλέντο όλων των μελών της Χορωδίας πρόσφεραν απλόχερα μία βραδιά με πολύ καλή ελληνική μουσική αλλά και πολύ κέφι.  

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Άκη Πάνου και η χορωδία απέδωσε με ζεστασιά ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του ενώ η ανάγνωση του βιογραφικού καθώς και ορισμένων στιγμών από τη ζωή του συνθέτη συγκίνησαν και ανέδειξαν την αγάπη που τρέφει ακόμα ο κόσμος στον μεγάλο καλλιτέχνη.

Η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη όλους τους συντελεστές και τα μέλη της χορωδίας, ευχαρίστησε τον δάσκαλο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο και τον μουσικό κ. Αντώνη Ρηγάκη και υπογράμμισε την στήριξη της για κάθε προσπάθειά που καταβάλλουν.

«Σήμερα, για ακόμη μία φορά, μας συγκινήσατε και μας ενθουσιάσατε με την δουλειά σας και με το ταλέντο σας. Σήμερα αποδείξατε ότι η Χορωδία αποτελεί πλέον ένα σταθερό πολιτιστικό φορέα του τόπου μας και μας κάνετε περήφανους. Συγχαρητήρια!» τόνισε η κ. Κριεκούκη στο τέλος της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια πρότεινε να διοργανώσει ο Δήμος στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μία εκδήλωση όπου η χορωδία να παρουσιάσει αποσπάσματα από όλα τα αφιερώματα που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλους τραγουδιστές και συνθέτες. Η πρότασή της έγινε αποδεκτή όχι μόνο από τα μέλη της χορωδίας αλλά και από τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση εκτός από τη Δήμαρχο, Γιάννα Κριεκούκη, παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας, η πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη-Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Περικλής Ρόκας και Γιάννα Αδάμ, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου και ο Αντιπρόεδρος κ. Μπάμπης Κανάκης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Α/θμιας, κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και β/θμιας, κ. Τάσος Δούκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Νίκος Παχής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Τώρος, ο πρώην Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου, κ. Άγγελος Λιόσης και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.

13 Φωτογραφίες