Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους δικαιούχους

03/10/2019 | Ετικέτες: # Δελτία Τύπου 2019

Διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας, ελαιόλαδου και διατακτικών προς δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

i) Σε δέκα (10) οικογένειες (πολύτεκνες και μονογονεϊκές) δικαιούχες του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν  δέκα διατακτικές που ήταν χορηγία της εταιρείας Septona ABEE.

ii) Σε εκατόν εβδομήντα οκτώ (178) οικογένειες, δικαιούχες του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τα προστατευόμενα μέλη τους, διανεμήθηκαν  ελαιόλαδο και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία ήταν χορηγία των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ).

Τη διανομή επιμελήθηκαν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου κι επέβλεψαν ο Πρόεδρος της επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Παπαϊωάννου Παναγιώτης κι εκ μέρους των ΕΛΠΕ η κα Γεωργίου Κατερίνα.

iii) Σε εκατόν δύο (102) οικογένειες δικαιούχες του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τα προστατευόμενα μέλη τους, διανεμήθηκαν μπανάνες, χορηγία της εταιρείας Χρηστακέας Α.Ε. και της ΝΤΟΛ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ.  

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Septona ABEE, Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), Χρηστακέας ΑΕ, DOLE Hellas ΕΠΕ, Α/Β Βασιλόπουλος και το μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για τη στήριξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Γραφείο Τύπου

Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης