Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

02/10/2019 | Ετικέτες: # Κέντρο Κοινότητας

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής:

1) Το ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ υπογεγραμμένο από όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού (γνήσιο υπογραφής από ΚΕΠ )

2) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ εν ισχύ που τεκμηριώνεται η διαμονή σε ενοικιαζόμενη κατοικία για τουλάχιστον έξι μήνες κατ΄ελάχιστον μετά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

3) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ για τους Έλληνες και όλων των ενήλικων μελών της οικογένειας/νοικοκυριού. Για τους αλλοδαπούς απαιτείται η ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ σε ισχύ (πρωτότυπο και φωτοτυπία).

4) ΈΝΤΥΠΟ Ε1 και ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ των τελευταίων 5 ετών

5) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΒΑΝ στο όνομα του αιτούντα (και φωτοτυπία).

6) E-MAIL του αιτούντα

7) ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του αιτούντα.

8) ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΔΕΗ Η ΑΛΛΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Σε περίπτωση που στον λογαριασμό ρεύματος εμφαίνεται το όνομα του ιδιοκτήτη θα πρέπει μέχρι τέλος του 2019 να μεταφερθεί ο λογαριασμός στο όνομα του δικαιούχου).

(Επίσης σε μονογονεϊκές οικογένειες, χρειάζεται η απόφαση διαζυγίου ή αποδεικτικά διάστασης και η επιμέλεια των τέκνων).

Όλα τα δικαιολογητικά να είναι σε φωτοτυπία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι έχουν ήδη κάνει αίτηση επιδόματος στο Κέντρο Κοινότητας και αιτούνται, να επικοινωνήσουν με τους υπαλλήλους για τα διακιολογητικά που θα χρειαστούν.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης