Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ολοκληρώνονται τα αντιπλημμυρικά, ακολουθούν έργα οδοφωτισμού

21/10/2019 | Ετικέτες: # Δελτία Τύπου 2019

Την εξέλιξη των αντιπλημμυρικών και των έργων οδοποιίας που εκτελούνται στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας με χρηματοδότηση της Περιφερειας επιθεώρησε ο Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Χρήστο Στάθη.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής πλαισίωναν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος καθώς και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Ε. Κοσμίδη και Γ. Κατσιγιάννη, η Γενική   Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών της  Περιφέρειας Ε. Βελγάκη, η Διευθύντρια  Έργων Αντιπλημμυρικής Προστασίας  Α. Δεληγιώργη, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος καθώς και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο κος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη γρήγορη εξέλιξη των έργων και αποσαφήνισε ότι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη τόσο για το ρόλο του στη γρήγορη εξέλιξη των έργων, αλλά και για τη δρομολόγηση αυτών της ορεινής υδρονομίας.  

«Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας μας έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα, καθώς δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα. Ο νέος Περιφερειάρχης τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω θερμά, δεν αρκέστηκε μόνο στα έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη αλλά έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του να ξεκινήσουν μελέτες για έργα ορεινής υδρονομίας, στις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα. Εκτιμούμε ότι μέσα στους επόμενους έξι (6) μήνες θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και θα ξεκινήσουν τα έργα», δήλωσε ο κος Στάθης.

Με την ολοκλήρωση της επιθεώρησης των έργων, ο Γιώργος Πατούλης και τα μέλη της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Χρήστος Στάθης ανέπτυξε στον Περιφερειάρχη την  αναγκαιότητα να επισπευσθούν τα έργα οδοφωτισμού στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας,  ενώ  ο Γιώργος Πατούλης από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσουν όσα έργα απαιτούνται για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ψυχολογίας  των κατοίκων.

Γραφείο Τύπου 

Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας

4 φωτογραφίες #
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης