Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

12/06/2019 | Ετικέτες: # Αρχείο

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. 

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου 2019.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr , paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες.

Στο ίδιο διάστημα η αιτούσα /ών θα πρέπει να αποστείλει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αίτησης, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. Αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

Για την διευκόλυνση των γονέων παραθέτουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για όλους σχετικά με την διαδικασία:  

(ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Οι γονείς θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ προκειμένου να διασφαλίσουν την επιτυχημένη ολοκλήρωση της υποβολής των εγγραφών και να γνωρίζουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.):

  • Χρειάζεστε Κωδικούς Taxisnet 
  • Το φετινό εκκαθαριστικό (οικ. έτος 2018), (όσοι δεν το έχουν κάνει θα πρέπει να φροντίσουν γι’ αυτό)
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί εντός τελευταίου εξαμήνου (για αλλοδαπές μητέρες να είναι μεταφρασμένο εντός του τελευταίου τριμήνου).
  • Όσες μητέρες είναι άνεργες θα πρέπει να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ και να γνωρίζουν τους κωδικούς τους από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΟΑΕΔ.  Αν δεν έχουν ήδη, να φροντίσουν άμεσα να βγάλουν.
  • Βεβαιώσεις εργασίας – επαγγελματικής κατάστασης, θα πρέπει να έχουν ημερομηνία εντός της προθεσμίας της πρόσκλησης. Πιο πρίν ή πιο μετά είναι πιθανόν να μην γίνονται δεκτές από την ΕΕΤΑΑ.
  • Θα πρέπει να φροντίσουν επίσης να έχουν φωτοτυπία την ταυτότητά τους, στοιχεία ΑΦΜ & ΑΜΚΑ μητέρας και συζύγου και τα ΑΜΚΑ των παιδιών, διότι χρειάζονται στην φόρμα της ηλεκτρονικής υποβολής.
  • Είναι χρήσιμο  οι ενδιαφερόμενοι να μην αφήσουν για τελευταία στιγμή τα έγγραφα που αφορούν τις εγγραφές και επανεγγραφές των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς στα ΚΔΑΠ διότι αυτά αποστέλλονται επισυναπτόμενα με την εκτυπωμένη αίτησή τους (υπογεγραμμένη) στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ που είναι αρμόδια για τα εν λόγω προγράμματα.

Οι γονείς που έχουν παιδιά και για τους Παιδικούς Σταθμούς και για τα ΚΔΑΠ θα πρέπει να υποβάλλουν, για το κάθε παιδί, τις αντίστοιχες αιτήσεις.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης