Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019

28/08/2019 | Ετικέτες: # Αρχείο

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 θέλω να εκφράσω την βαθιά μου συγκίνηση και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχατε σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα θέλω να σας παροτρύνω να έχετε πάντα πίστη, δύναμη και αυτοπεποίθηση για τους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Καλλιεργήστε τις ικανότητές σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και επιδιώξτε με σθένος τους στόχους και τα όνειρά σας.

Είμαστε περήφανοι για εσάς, έχουμε εμπιστοσύνη στην ποιότητα του χαρακτήρα σας και επενδύουμε το μέλλον μας στις δικές σας δυνατότητες.

Όσοι επιτύχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εύχομαι να κατακτήσετε άριστες επιστημονικές γνώσεις και να έχετε μία δημιουργική, γόνιμη και καταξιωμένη σταδιοδρομία.

Όσοι δεν καταφέρατε τους στόχους σας οπλιστείτε με δύναμη και αισιοδοξία και αναζητείστε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Η αποφασιστικότητα, η θέληση και η εργατικότητα είναι τα πραγματικά εφόδια που εγγυούνται οποιαδήποτε επιτυχία και αυτά αποδείξατε ότι τα κατέχετε.

Στους αφανείς στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς θα ήθελα να εκφράσω τον σεβασμό, την εκτίμηση και τα συγχαρητήριά μου που υποστηρίζετε με ανιδιοτέλεια, συνεχή προσφορά και ακούραστη προσπάθεια τους αγώνες των παιδιών μας.

Εύχομαι όλοι να πραγματώσετε τα όνειρά σας και να κάνετε το μέλλον του Δήμου αλλά και της πατρίδας μας καλύτερο, ποιοτικότερο και λαμπρότερο.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης