ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019

28/08/2019 Αρχείο
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 θέλω να εκφράσω την βαθιά μου συγκίνηση και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχατε σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα θέλω να σας παροτρύνω να έχετε πάντα πίστη, δύναμη και αυτοπεποίθηση για τους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Καλλιεργήστε τις ικανότητές σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και επιδιώξτε με σθένος τους στόχους και τα όνειρά σας.

Είμαστε περήφανοι για εσάς, έχουμε εμπιστοσύνη στην ποιότητα του χαρακτήρα σας και επενδύουμε το μέλλον μας στις δικές σας δυνατότητες.

Όσοι επιτύχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εύχομαι να κατακτήσετε άριστες επιστημονικές γνώσεις και να έχετε μία δημιουργική, γόνιμη και καταξιωμένη σταδιοδρομία.

Όσοι δεν καταφέρατε τους στόχους σας οπλιστείτε με δύναμη και αισιοδοξία και αναζητείστε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Η αποφασιστικότητα, η θέληση και η εργατικότητα είναι τα πραγματικά εφόδια που εγγυούνται οποιαδήποτε επιτυχία και αυτά αποδείξατε ότι τα κατέχετε.

Στους αφανείς στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς θα ήθελα να εκφράσω τον σεβασμό, την εκτίμηση και τα συγχαρητήριά μου που υποστηρίζετε με ανιδιοτέλεια, συνεχή προσφορά και ακούραστη προσπάθεια τους αγώνες των παιδιών μας.

Εύχομαι όλοι να πραγματώσετε τα όνειρά σας και να κάνετε το μέλλον του Δήμου αλλά και της πατρίδας μας καλύτερο, ποιοτικότερο και λαμπρότερο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στην τελική ευθεία η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, ύψους 849.400€, που αφορά στην εξελιγμένη διαχείριση του ύδατος στις Παραλιακές Περιοχές του Δήμου. Στόχος η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός των βλαβών.
Στην τελική ευθεία η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, ύψους 849.400€, που αφορά στην εξελιγμένη διαχείριση του ύδατος στις Παραλιακές Περιοχές του Δήμου. Στόχος η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός των βλαβών. Άλλη μία πρωτοβουλία της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης των ...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γιορτή Κρασιού 2019 Οινόη
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γιορτή Κρασιού 2019 Οινόη Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Η Δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας σας προσκαλεί στη μουσική παραδοσιακή βραδιά το Σάββατο 31 ...
Ένα ακόμα έργο, ύψους 2.350.000 ευρώ, ξεκινά για να αλλάξει ριζικά την πόλη της Μάνδρας. Νέοι, καινούργιοι και σύγχρονοι θα γίνουν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθώς η Δήμαρχος ,Γιάννα Κριεκούκη υπέγραψε τη σύμβαση με την εταιρεία και ξεκινούν οι εργασίες
Ένα ακόμα έργο, ύψους 2.350.000 ευρώ, ξεκινά για να αλλάξει ριζικά την πόλη της Μάνδρας. Νέοι, καινούργιοι και σύγχρονοι θα γίνουν όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθώς η Δήμαρχος ,Γιάννα Κριεκούκη υπέγραψε τη σύμβαση με την εταιρεία και ξεκινούν οι εργασίες Μετά από επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες, με μέθοδο, σχεδιασμό και επιμονή ολοκληρώθηκαν όλες οι ...
Απέδωσαν οι εντατικές προσπάθειες του Δήμου για την παραχώρηση δύο προκατασκευασμένων αιθουσών για το Γυμνάσιο Ερυθρών. Αναρτήθηκε η Υπουργική Απόφαση.
Απέδωσαν οι εντατικές προσπάθειες του Δήμου για την παραχώρηση δύο προκατασκευασμένων αιθουσών για το Γυμνάσιο Ερυθρών. Αναρτήθηκε η Υπουργική Απόφαση. Λύση στο πρόβλημα της στενότητας χώρου που έχει δημιουργηθεί στις Ερυθρές με την συστέγαση των δύο σχολείων, ...
Ενημέρωση για την προσκόμιση των voucher που αφορούν στα ΚΔΑΠ Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.
Ενημέρωση για την προσκόμιση των voucher που αφορούν στα ΚΔΑΠ Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των παιδιών για όλα τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης – ...