Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019

06/06/2019 | Ετικέτες: # Αρχείο

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καλή επιτυχία και να κατακτήσουν τους στόχους που έχουν θέσει για την επιστημονική και γνωσιακή τους πορεία αλλά και για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Σήμερα καλείστε να δώσετε έναν δύσκολο αγώνα.

Ωστόσο, εκείνο που θα κληρονομήσετε από την δοκιμασία των Πανελλαδικών είναι η πίστη στις ικανότητές σας, η αισιοδοξία και η επιμονή να αναζητάτε το καλύτερο, η δύναμη και η αγωνιστικότητα να κατακτήσετε τα όνειρά σας. Αυτά είναι τα εφόδια που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να φτιάξετε το δικό σας μέλλον και να χαράξετε τη δική σας ζωή, με σθένος, εργατικότητα, υπομονή, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

Στους πολύτιμους συνοδοιπόρους, τους γονείς, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την δύναμη και την αφοσίωση με την οποία υποστηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους. 

Ο δικός σας αγώνας είναι διπλός και ιερός. Συμβάλλετε με τον καλύτερο τρόπο, υλικά και ηθικά, για την επιτυχία των παιδιών αλλά ταυτόχρονα φροντίζετε ώστε η κοινωνία μας να αποκτήσει περισσότερους ενεργούς πολίτες και καταρτισμένους επιστήμονες, χρήσιμους για το μέλλον.

Επίσης συγχαίρω τους αξιόλογους αρωγούς και καθοδηγητές, τους εκπαιδευτικούς, που καλούνται να αναμετρηθούν με τεράστιες δυσκολίες αλλά ανταποκρίνονται με συνέπεια, ευθύνη και αποδοτικότητα για να μεταδώσουν την γνώση και να καλλιεργήσουν την αγάπη για την επιστήμη και την πρόοδο στους μαθητές.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

Δώστε τον αγώνα σας με αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία, δύναμη και αισιοδοξία και θα είστε πάντα κερδισμένοι.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης