Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Παραδόθηκε το νέο όχημα 4Χ4 στο Δήμο μετά από την δωρεά του οχήματος από την ΠΕΔΑ

27/08/2019 | Ετικέτες: # Αρχείο

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου και μετά την άριστη συνεργασία που είχε η κ. Γιάννα Κριεκούκη με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΑ, Δήμαρχο Αγίου Ιωάννη-Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη ολοκληρώθηκε, με την παράδοση του οχήματος, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 η δωρεάν παραχώρηση του.  

Πρόκειται για ένα νέο όχημα ανοικτού τύπου (ημιφορτηγού) pick up 4X4 MITSUBISHI το οποίο περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου και αναμένεται να ενισχύσει τον πληγέντα από τις πλημμύρες, μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου εξυπηρετώντας τις ανάγκες των Τεχνικών Υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

Το όχημα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Ρόκας ενώ η Δήμαρχος, κ. Κριεκούκη ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά την ΠΕΔΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Ιωακειμίδη υπογραμμίζοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες αποτυπώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας μακροχρόνιας και γόνιμης συνεργασίας.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης