Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Σε ετοιμότητα οι Παιδικοί Σταθμοί για την νέα χρονιά. Στόχος να ωφεληθούν όλα τα παιδιά από την άριστη λειτουργία τους

27/08/2019 | Ετικέτες: # Αρχείο

Σε ετοιμότητα οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας να υποδεχθούν τους παλιούς και νέους μαθητές τους, νήπια και βρέφη. ‘Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος μας είναι η έναρξη της σχολικής χρονιάς από τις αρχές του Σεπτέμβρη ώστε να μην χαθεί ούτε μία ώρα εκπαίδευσης και οι γονείς να ωφεληθούν άμεσα και αποτελεσματικά από την φιλοξενία των παιδιών τους σε αυτούς.

Για ακόμη μία χρονιά όλοι οι Παιδικοί μας Σταθμοί εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ενώ παραμένει σταθερή προτεραιότητά μας να εξυπηρετούνται όλοι οι γονείς και να φιλοξενούνται όλα τα παιδιά είτε κατέχουν voucher είτε όχι.

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά η δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη και η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την άριστη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και από κοινού καταφέρανε να κάνουν τους Παιδικούς μας Σταθμούς πρότυπα λειτουργίας, φιλοξενίας και δημιουργίας.

Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης