Φαξ. 210 5555880
Τηλ. 213 2014900

Στην τελική ευθεία η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου, ύψους 849.400€, που αφορά στην εξελιγμένη διαχείριση του ύδατος στις Παραλιακές Περιοχές του Δήμου. Στόχος η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ο περιορισμός των βλαβών.

30/08/2019 | Ετικέτες: # Αρχείο

Άλλη μία πρωτοβουλία της Δημάρχου Γιάννας Κριεκούκη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης των παραλιακών οικισμών Πόρτο Γερμενού και Αλεποχωρίου έφτασε στο τέλος της.

Το απαρχαιωμένο δίκτυο ύδρευσης, με την σπατάλη του νερού λόγω των συνεχών βλαβών και ο ανεπαρκής έλεγχος της ποιότητάς του αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά με ένα έργο που θα εκσυγχρονίσει τη λειτουργία του δικτύου.

Μετά από χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για το έργο «Προμήθειας και Εγκατάστασης Εξοπλισμού για την Ασφαλή Επίβλεψη και Λειτουργία του Συστήματος Υδροδότησης των Παραλιακών Περιοχών του Δήμου», προϋπολογισμού 849.400€ που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής και ήδη κλήθηκε ο ανάδοχος για υπογραφή της τελικής σύμβασης.

Το έργο αφορά σε παρεμβάσεις με τις οποίες εξασφαλίζεται η ασφαλής επίβλεψη και λειτουργία του δικτύου ύδρευσης των δύο παραλιακών περιοχών, με την εξασφάλιση:

  • Της επάρκειας του πόσιμου ύδατος, μέσω της εξελιγμένης διαχείρισης της πίεσης και τον ενεργό εντοπισμό των απωλειών του δικτύου, καθώς και τον άμεσο έλεγχο και περιορισμό των βλαβών και
  • Της ποιότητας του πόσιμου νερού, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, μέσω του ελέγχου της ποιότητας και της απολύμανσης του παρεχόμενου νερού.
Σχετικές Αναρτήσεις

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Με τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους.Όροι χρήσης